Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (7.07 secunde)
Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
De pilda, el a citat-o, cu mai multe paragrafe, fara sa observe ca respectivul capitol fusese scris de Jean-Jacques Velasco, cel care a fost timp de peste 20 de ani seful agentiei OZN a guvernului francez (De altfel, aproximativ jumatate din capitolele cartii respective au fost scrise de catre autoritati de mare incredere si de martori experti).
Suta Daniel) Unul din cele mai ciudate cazuri din aviatie este cel al unui avion care a reaparut dupa 47 de ani de la disparitie. ... Avionul a disparut de pe radare in anul 1946 si a reaparut in anul 1993.
Operatia a fost parte a unei actiuni mai largi de reducere a cheltuielilor de aparare.
Recordul soferului grabit este cel mai recent dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. ... Conduca;torul auto profita ca pe autostrada nu sunt radare si calca aceleratia pana cand acul kilometrajului se duce...
Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei. ... "Probabil ca traficul lejer nefiresc pentru Bucuresti ii determina sa calce acceleratia mai mult decat ar trebui", a explicat Vlasceanu.
Aeroportul Henri Coanda se doteaza cu un sistem de protectie sporita, compus dintr-un gard dotat cu mai multe camere de supraveghere, radare, senzori spirala si GPS, ce vor securiza zona pe o distanta de aproximativ 25 de kilometri.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
In functie de aceste dotari, care vizeaza si inarmarea completa a celor doua nave de razboi si echiparea lor cu toate sistemele de ducere a unui razboi modern (radare performante, echipamente pentru razboiul electronic, aparatura avansata pentru navigatie, etc.
Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16% NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina.
NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina. Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16%.
Pentru reducerea numarului de accidente rutiere, autoritatile vor monitoriza drumurile publice din toata tara cu radare fixe si camere de supraveghere cu recunoastere faciala.
Biden a anuntat un nou ajutor militar in valoare de 500 de milioane de dolari. Pachetul contine munitie de artilerie, sisteme antiblindate, radare de supraveghere aeriana Sunt 363 de zile de razboi.
BERBEC Azi este ziua oportunitatilor pentru Berbeci. ... Fara nervi, fara judecati de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni usor la o binefacatoare stare de calm, ba chiar ai putea dezamorsa si unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tau cu o asemenea atitudine.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: ... xxx O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi(IV).
Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
fotografiile, mai putin romantice, au totusi ceva tragic in expresia lui, poate din lunga ereditate incarcata a Wittelsbachilor, dar poate dintr-o presimtire a marii inadecvari spre care se deschidea viata lui.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
google-analytics.com